Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 352 222 8844
WEB https://merkezmtal.meb.k12.tr
Adres : HUNAT MAH. SEYYİD BURHANEDDİN BUL. NO: 41 MELİKGAZİ / KAYSERİ
VİZYON : Ulusal ve AB ülkelerince akredite edilmiş, bölgesinde ve ülkesinde saygın ve tercih edilen mesleki eğitim kurumu olmaktır
MİSYON : Milli eğitimin amaçları doğrultusunda, ulusal ve uluslararası standartlara uygun mesleki yeterliliğe sahip, insan haklarına saygılı, gayretli, girişimci, yaratıcı, yenilikçi, barışçı, sağlıklı, mutlu ve eleştirel düşünen bireylerin yetişmesine katkı sağlayarak çağdaş Türkiye’nin gelişiminde pay sahibi olmak.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tam Gün Tam Yıl
Isınma : Doğalgaz Kaloriferli
Pansiyon :
Servis :
Ulaşım : Belediye ve Özel Halk Otobüslerinin hareket noktasına 200 metre mesafede olup, bütün otobüslerle ulaşım mümkündür.
Yerleşim Yeri : Talas Bulvarı, Kartal Bulvarı, Seyyid Burhaneddin Bulvarı ve Mustafa Kemal Paşa Bulvarlarının kesiştiği noktada 65 dönümlük bir alana sahiptir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Kayseri´nin merkez ilçelerinden Melikgazi´de yer almaktadır, şehir merkezindedir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :